Our objective, BLOOM-ing your INVESTMENT

Despre noi

Cine suntem

Echipa noastră este formată din profesioniști cu specializări și competențe complementare capabili să genereze și să implementeze soluții profesionale eficiente, complete și complexe printr-un efort susținut și coordonat.

Suntem o echipă tânără, dinamică, devotată și dornică să atingă excelența. Împreună cultivăm simțul responsabilității, spiritul de echipă și respectul față de valorile organizaționale.

Susținem formarea de echipe multidisciplinare, alocând membrilor rolurile bine definite care să le pună în valoare competențele sau să dezvolte abilitați noi. Încurajam inițiativa și implicarea atât la nivel de execuție cât și la nivel de conducere.

 

Misiune

 
Ne propunem să devenim și să fim recunoscuți ca un partener de încredere pe termen lung, un partener care aduce valoare adăugată clienţilor săi prin soluții profesionale eficiente, complexe și complete.

Avem o atitudine eficientă şi onestă şi ne bucurăm pe deplin de cultura companiei axată pe încurajarea provocărilor, căutând să atingem excelenţa operaţională în toate domeniile și să dezvoltăm relații de lungă durată, bazată pe încredere, fidelitate și transparență.

Viziune

Viziunea noastră este să devenim o societate din ce în ce mai performantă, astfel încât excelența clienților nostri în sectorul lor de activitate este principalul nostru obiectiv. Furnizăm propuneri practice clienţilor, bazate pe o completă analiză a nevoilor acestora:

  •     Evaluare, audit și consultanță conform cerințelor standardelor ISO 9001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 20000-1, ISO 31000, ISO 28000
  •     Management de proiect conform cerințelor PMBOK și ISO 21500
  •     Servicii de consultanță și managementul proiectelor în vederea sprijinirii clienților în accesarea finanțărilor nerambursabile
  •     Soluții complete pentru investitorii străini în România

Dorim să ne bazăm succesul atât pe încrederea clienţilor, construită prin înţelegerea nevoilor lor locale şi regionale, cât şi pe calitatea şi profesionalismul tuturor serviciilor livrate.

Valori

Credem cu tărie că integritatea, colaborarea, asumarea responsabilității și gestionarea riscurilor sunt esențiale. În plus, recunoaştem calitatea, obiectivitatea, confidenţialitatea, motivarea, dinamismul, inovația, transparenţa şi performanţa ca factori importanți în atingerea succesului.

Obiective strategice

În vederea realizării viziunii şi misiunii definite, urmărim:

  • Dezvoltarea companiei prin relații solide și eficiente cu partenerii noștri
  • Extinderea lucrului în echipe flexibile și multidisciplinare, ca bază fundamentală a soluțiilor oferite partenerilor
  • Crearea și dezvoltarea de parteneriate de succes în domenii diverse la nivel local, național și international