Our objective, BLOOM-ing your INVESTMENT

Management de proiect

Considerăm că fiecare proiect este diferit, unele sunt complexe, unele sunt simple, dar ceea ce le face similare sunt cursurile lor. Acestea încep cu o idee care evoluează și se dezvoltă Oricare ar fi activitatea, acest drum trebuie să conducă la o investitie profitabila. Pentru aceasta incurajam alegerea metodologiilor de management de proiect în manipularea unui proiect, metodologii care contribuie efectiv la atingerea rezultatelor dorite.

Ghidul PMBOK (Project Management Body of Knowledge) și ISO 21500 reprezintă standarde recunoscute la nivel internațional cuprinzând o serie de bune practici ce pot fi aplicate la majoritatea proiectelor, indiferent de durata și natura lor, existând un consens al profesioniştilor din domeniu în ceea ce priveşte valoarea și utilitatea lor.

Conform PMBOK, managementul proiectelor prevede următoarele procese principale ale managementului integrat: elaborarea cartei proiectului; elaborarea planului de management al proiectului; conducerea și managementul execuției proiectului; monitorizarea și controllling-ul lucrărilor proiectului; efectuarea controlului integrat al schimbărilor; încheierea proiectului.

ISO 21500 arată că managementul de proiect include integrarea diferitelor faze ale ciclului de viață al proiectului prin intermediul unor procese, care trebuie selectate și ordonate într-o viziune sistemică. În cadrul fiecărei faze a ciclului de viață al proiectului trebuie să se finalizeze anumite livrabile specific, care pot fi revizuite constant pe parcursul proiectului în vederea satisfacerii cerințelor clientului.

Apreciem că utilizarea metodologiei de management de proiect corespunzătoare aduce numeroase beneficii de la reducerea timpului de implementare și eliminarea neclarităților până la reducerea efortului de implementare a proiectului. Managementul de proiect trebuie privit ca o competență strategică necesară pentru dezvoltarea companiei.

Echipa noastră deține competențele și atitudinea necesară pentru a vă ghida eficient în implementarea cu succes a proiectelor dumneavoastră. Pentru a vă asigura un viitor sustenabil, experții noștri vin în întampinarea nevoilor dumneavoastră cu soluții personalizate și agreate printr-o comunicare deschisă.